s godinama se promijenila

Bivša feminemka pobrala sve komplimente zbog haljine ispod koje nije nosila grudnjak: "Ti izgledaš apsolutno fantastično!"

Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 4 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 5 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 +18 Nikol Bulat - 3 Galerija

Nikol Bulat sve češće objavljuje fotografije u modnim komadima koji ističu njezinu manekensku figuru.

Bivša članica grupe Feminnem i influencerica Nikol Bulat podijelila je niz fotografija u lepršavoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom koja je u prvi plan stavila njezine obline. 

Ispod nje nije nosila grudnjak, što se moglo uočiti na fotografijama na kojima je pozirala sa strane. Crni detalj ruže koji se nalazio na samom dnu dekoltea podignuo je haljinu.

Crna torbica i valovita kosa idealno su začinili taj profinjeni izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

"Ti izgledaš apsolutno fantastično", "Predivna", "Goriš", "Ljepotice", "Ma divna", "Elegantna djevojka", pisali su pratitelji u komentarima. 

Pjevačica je u lipnju dobila sina s devet godina mlađim partnerom, nogometašem Ivanom Šunjićem. Ime dječaka još nije otkrila javnosti.

Šunjić i Nikol već godinama žive u Londonu, a da čekaju bebu, bivša feminemka javno je obznanila na društvenim mrežama. Pozirala je s osmijehom na licu u bodiju koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Inače, nakon glazbene scene Nikol je završila kazneno pravo, a zatim je postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajem, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlin O'Connor - 2 Caitlin O'Connor - 1 Caitlin O'Connor - 3 Caitlin O'Connor - 3 +29 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Zanimljivosti Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 +27 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Celebrity Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene