nakon teškog perioda

Naša pjevačica doživjela nesreću pa uputila znakovitu poruku: "Volite život i sve što isti u prikolici nosi"

Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 2 Nika Antolos - 3 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 5 In Magazin: Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 2 Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 4 +11 In Magazin: Nika Antolos - 6 Galerija

Nika Antolos na Instagramu je objavila da je imala manju prometnu nesreću.

Pjevačica i članica grupe Feminnem, Nika Antolos, otkrila je na svojem profilu na Instagramu da je doživjela manju prometnu nesreću.

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak - 2 obiteljska idila Jedna od feminemki pokazala je ogromni bazen na terasi svog stana, a naš poznati voditelj odmah se najavio da dolazi na kupanje!

"Jedan od onih dana kad nakon male saobraćajne piješ kavu s pumpe dok trčiš oko jezera s djetetom, psom i labudovima... Volite život i sve što isti u prikolici nosi, jer sreća stvarno nije u 'razlozima' za istu, nju se plete u umu i srcu, pa nosi na prsima... Obucite se", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira pored jezera, a pratitelji su joj u komentarima upustili podršku i komplimente na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)

Niki je prije 14 godina dijagnosticirana multipla skleroza, a ona kaže da se danas smatra izliječenom.

"Liječnik nisam pa da potvrdim to nečim konkretnim osim svojim osjećajima, svojim životom kakav sada živim koji nisam imala. 13 godina nisam živjela nikako, bila sam nikakva, i onda se dogodila dijagnoza. Čudno zvuči, ali sama sam je našla. Sama sam otišla na MR glave i vratne kralježnice i našli smo lezije. Onda sam našla neurologa koji je potvrdio da je bila leđna, spinalna funkcija i kortići i sve ostalo što to prati. Sa svih strana dolazili su prijedlozi - odi širiti vene, odi na pčelinje ubode, odi na ovo, odi na ono... Zvuči smiješno, ali meni je trebalo dobrih tjedan dana, i puno znači u tom momentu, tišine. I uzela sam si period: 'Ti, ćaća moj gore, kojeg puno volim, kojem vjerujem, Isuse, daj Ti meni nešto pošalji svoje, jer ja ovo ne mogu. Ne znam što da prihvatim od toga'", ispričala je Nika u emisiji Zdravlje na kvadrat.

"Imala sam početni strah u smislu hoće li to tako strašno boljeti i dalje. I je, boljelo je i dalje. To je neprestano boljelo. Moja je bila takva da sam izgubila vid na lijevo oko, noge nisam osjećala, imala sam nenormalne konstantne bolove. Sijevajuće! Tako bih to najbolje objasnila. I dobro je rekao jedan dečko iz Amerike, kako smo se svi dopisivali s tom dijagnozom: 'To je kao da te netko prihefta na struju svakih deset sekundi. Cijelo tijelo te toliko zaboli da je to strašno!'" prisjetila se.

Prošle godine vratila se i pjevanju s grupom Feminnem, koja se ponovno okupila nakon deset godina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus s mamom Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus +24 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila rijetku fotografiju sa svojom mamom, pogledajte koliko nalikuje na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene