Šuškanja sve glasnija

U jeku glasina o trudnoći objavila pa obrisala fotku na kojoj se vidi trbuščić, fanovi uvjereni da je sve istina

Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) +0 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Scherzinger presretna je s Thomom Evansom, a u posljednje su vrijeme sve glasnija šuškanja o tome da par čeka prvo dijete.

Pjevačica Nicole Scherzinger objavila je fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svog dečka Thoma Evansa, s kojim trenutačno putuje Amerikom, a golupčići se doista rijetko kad odvajaju otkad su objavili da su zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

42-godišnja Nicole na fotografiji izgleda senzacionalno u sportskom grudnjaku i tajicama, u kojima se otputila u istraživanje parka Yosemite u Kaliforniji.

"Nikada nemojte prestati istraživati i isprobavati nove stvari", napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never stop exploring and trying new things 🏞💙🤸🏽‍♀️ #yosemite

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Nicole i 35-godišnji Thom na izlet su krenuli usred glasina o njezinoj trudnoći, pa su njezini obožavatelji zaključili kako je to stvarno istina nakon što je pjevačica obrisala fotografiju na kojoj se kao mogao primijetiti trudnički trbuščić.

"Jesi li trudna?", "Obrisala je fotografiju, sigurno je istina", "Vidio joj se trudnički trbuh, to ne može biti samo od hrane", komentari su koje su joj uputili obožavatelji.

Ipak, nisu se svi složili s time.

"Ne izgleda trudno, a ako i jest, kako je to vaš posao", piše u jednom od komentara.

Nicole i Thom upoznali su se na snimanju jednog talent showa u listopadu prošle godine i nakon toga su počeli izlaziti. Njihova je ljubav od tada iz dana u dan sve veća, a Thom je ljetos upoznao Nicole sa svojim roditeljima u Portugalu.

Ljetos su krenule i prve glasine o tome kako bi golupčići voljeli imati svoju obitelj.

"Thom je rekao prijateljima da je počeo uzimati dodatke za jačanje plodnosti. On i Nicole jako su zaljubljeni, ozbiljno su razgovarali o svemu, pa čak i o braku i djeci. Nitko ne bi trebao biti previše iznenađen ako se u sljedećih nekoliko mjeseci pojavi vijest o bebi", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene