Wow!

Ima 51 godinu, četvero djece, ali i savršeno oblikovane noge na kojima joj zavide i mlađe kolegice

Nicole Kidman (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Instagram) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Kidman objavila je na Instagramu fotografiju i pokazala savršene noge.

Unatoč tome što ima 51 godinu i što je majka četvero djece, to se po figuri slavne glumice Nicole Kidman ne bi nikako dalo zaključiti.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Naime, ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s plaže i pritom otkrila savršeno oblikovane noge, na kojima joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Nicole na fotografiji pozira samo u košulji i vestici, sa šeširom na glavi, a objavila ju je povodom Dana planeta Zemlje. Uz to je objavila i fotografije djece kako trčkaraju obalom.

Nicole je u braku s glazbenikom Keithom Urbanom, s kojim ima 10- godišnju kći Sunday i 8-godišnju Faith, dok je s bivšim suprugom Tomom Cruisom posvojila danas 26-godišnju Isabellu i 24-godišnjeg Connora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Glumica je s Keithom u braku od 2006. godine, dok je za Toma bila udana od 1990. do 2001. godine.

Njezine obožavatelje ovih je dana razveselila vijest kako snima novi film, i to prvi s kolegom Hughom Grantom

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +6 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Nakon kupaćih u Dubrovniku, Ronaldo uskočio u bokserice, a svi pričaju o njegovom "paketu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene