borila se do samog kraja

Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

Nicki Aycox - 2 Nicki Aycox - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 2 Nicki Aycox - 3 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 3 Nicki Aycox - 5 +2 Nicki Aycox - 2 Galerija

Nicki Aycox izgubila je tešku borbu s leukemijom, koja joj je dijagnosticirana 2020. godine.

Američka glumica Nicki Aycox, najpoznatija po ulogama Meg Masters u seriji "Lovci na natprirodno" i Jaimie Allen u "U sjeni zakona", preminula je u dobi od samo 47 godina nakon iscrpljujuće borbe s teškom bolesti.

Nicki je 2020. godine dijagnosticirana leukemija, a tužnu vijest da je izgubila tešku borbu potvrdila je na društvenim mrežama njezina šogorica Susan Raab Ceklosky.

Glumica je isprva mislila da je dobila COVID-19 nakon što se jako razboljela, ali joj je kasnije rečeno da ima leukemiju, zbog koje je morala proći teške kemoterapije i transplantacije matičnih stanica. Svoju je bitku dokumentirala na internetskoj stranici, a na Instagramu je objavljivala novosti o svojem zdravlju.

Posljednju dirljivu objavu podijelila je s obožavateljima 26. ožujka, video u kojem skuplja energiju za pjevanje u bolničkom krevetu nakon kemoterapije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicki Aycox (@cashewsandolives)

"Moja lijepa, pametna, žestoka, nevjerojatno talentirana i puna ljubavi šogorica Nicki Aycox Raab preminula je jučer dok je moj brat Matt Raab bio uz nju. Nicki i Matt imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji i definitivno je bila borac, svi koji su je poznavali voljeli su je", napisala je na Facebooku njezina šogorica Susan.

Nicki je rođena u Hennesseyju u Oklahomi, a djetinjstvo je provela nastupajući na natjecanjima i svirajući klavir. Kratko je studirala na Sveučilištu Oklahoma prije nego što se preselila u Los Angeles kako bi nastavila svoju glumačku karijeru.

Snimila je gostujuće uloge u "Čudnovata znanost", "L.A. Heat", "Treći kamenčić od Sunca", "USA High" i "Dječak upoznaje svijet" kasnih 1990-ih. Imala je niz od sedam epizoda kao Lily Gallagher u "Providenceu" uz gostujuće uloge u serijama "Dosjei X", "Ally McBeal" i "Anđeo tame", dok je snimila i filmove "Zločin + kazna u predgrađu", "Rave MacBeth" i "Jeepers Creepers 2".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Naša najpoznatija navijačica ljutito o Svjetskom prvenstvu u Katru: "Ovo je katastrofa!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši - 8 Farija Gaši - 1 Farija Gaši - 2 Farija Gaši - 4 +24 Farija Gaši - 3 Celebrity Plakali smo kad je pjevala Dinu Merlina, a sad je itekako jasno da će biti velika zvijezda: ''Kako me uvijek uspiješ ganuti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene