Sjećate se njega?

Posrnula zvijezda hit-serija danas izgleda neprepoznatljivo i niže skandal za skandalom

Nicholas Brendon (Foto: Screenshot) Nicholas Brendon (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Nicholas Brendon (Foto: Profimedia) Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i Alyson Hannigan (Foto: Instagram) +0 Nicholas Brendon (Foto: Screenshot) Galerija

Nicholas Brendon, nekadašnja zvijezda serije "Buffy, ubojica vampira", proglašen je krivim za napad na vlastitu djevojku.

Američki glumac Nicholas Brendon suočava se s mogućnošću četverogodišnje zatvorske kazne nakon što je proglašen krivim za navodno obiteljsko nasilje.

Pogledaj i ovo James Marsters Puno je vremena prošlo Pamtimo ga kao zgodnog Spikea iz kultne serije o vampirima iz 90-ih, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Naime, 2017. godine glumac, kojeg gledatelji pamte kao Xandera Harrisa iz tinejdžerske hit-serije "Buffy, ubojica vampira", uhićen je 2017. godine u Palm Springsu, gdje je u jednom hotelskom baru pijan napao vlastitu djevojku.

Prema pisanju TMZ-a, danas 48-godišnji glumac optužen je da je vukao djevojku za kosu i zgrabio je za ruku nakon što je ona pokušala ustati od stola za kojim su zajedno sjedili. Njezino ime i prezime nikada nije objavljeno u medijima.

Nicholasu to nije bio prvi javni incident pod utjecajem alkohola zbog kojeg je uhićen. 2010. godine policija ga je privela u Los Angelesu zbog pijanstva. Kasnije je optužen za opiranje pri uhićenju, napad na policijskog službenika i vandalizam.

O krivnji se nije izjasnio, a jednogodišnja zatvorska kazna ukinuta mu je nakon što se prijavio u centar za odvikavanje u Malibuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Brendon (@nicholasbrendon) on

S novim problemima sa zakonom Nicholas se suočio 2014. godine kada je uhićen zbog demoliranja hotelske sobe u Idahu. Zbog istog razloga uhićen je i godinu dana kasnije na Floridi, a nekoliko mjeseci kasnije uhićen je za napad na žensku osobu u jednom njujorškom hotelu.

O borbi s ovisnošću o alkoholu i depresiji iskreno je progovorio u televizijskoj emisija "Dr Phil".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Brendon (@nicholasbrendon) on

Nicholasa Brendona proslavila je uloga Xandera Harrisa, kojeg je utjelovio u svih 145 epizoda serije "Buffy, ubojica vampira", koja se snimala od 1997. do 2003. godine. Posljednju ulogu snimio je 2016. godine za MTV-jev sitcom "Faking It".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene