iskoristio priliku

Ciganović ušao u kontroverzni srpski show: "Možda me napadnu jer sam internacionalno poznat po trajnoj erekciji"

Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Galerija

Neven Ciganović je u showu "Parovi" rekao kako dolazi iz Hrvatske te je bloger, influencer i javna ličnost.

Kontroverznom srpskom reality showu "Parovi" priključio se i Neven Ciganović, a prilikom ulaska u show istaknuo je kako ne isključuje mogućnost da se zaljubi.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Izjavio je kako dolazi iz Hrvatske te je bloger, influencer, javna i TV ličnost, ali i reality igrač. "Možda me netko napadne jer sam internacionalno poznat po tome da sam prije tri godine imao trajnu erekciju", rekao je u showu.

Neven Ciganović inače nikada nije skrivao da voli ići pod nož te je "bez dlake na jeziku" uvijek otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema estetskoj kirurgiji. S time ne misli stati, a sve to je dovelo do njegove velike fizičke transformacije.

Na Instagramu često dijeli fotografije svojih avantura, a preko 36.000 vjernih obožavatelja redovito prati čime se sve bavi. Posljednja u nizu takvih avantura svakako je ulazak u show "Parovi".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene