A tko će ga znat'

Neobjašnjene misterije slavne dive u 2014.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2014. za nju je bila jedna od najuspješnijih, ali i najkontroverznijih godina. Mnoga su pitanja ostala bez odgovora

Beyonce je jedna od najslavnijih i najmoćnijih žena na svijetu. Ova je godina za nju bila ispunjena uspjesima, za nas pitanjima na koja nismo dobili odgovore.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Mnoge su stvari u njezinom životu obavijene velom tajne, barem za nas smrtnike. Neka se pitanja nameću sama od sebe, i puno je onih koji bi voljeli dobiti odgovore.

Plagijatorica? Slavna pjevačica dobila sudsku tužbu iz Mađarske!

Što je natjeralo Solange da napadne u liftu Jay Z?

Bio je to jedan od najzanimljivijih celebrity trenutaka godine. Kada je snimka nadzorne kamere dospjela u javnost nitko nije shvatio o čemu se u stvari radi. Do dan danas pravi razlog, sada već legendarne, svađe u liftu se ne zna. Jedino što znamo je ono što je Beyonce odpjevala u svojoj pjesmi 'Flawless', 'Of course sometimes s--t go down when there’s a billion dollars on an elevator.'

Zašto je Solange sa svoh Instagram profila izbrisala sve fotografije na kojima je Beyonce?

Solange je na svom Instagram profilu zadržala samo jednu fotografiju svoje slavne sestre, ostale je izbrisala. Naknadno ih je opet dodavala, ali nije jasno žašto je to napravila. Možda je bila ljuta na Beyonce, a ako je to slučaj, ostalo je nejasno radili se o svađi prije ili nakon čuvene afere u dizalu.

Jesu li Beyonce i Jay uistinu imali problema u braku?

Kaže se gdje ima dima, ima i vatre. Cijela 2014. protekla je u nagađanjima hoće li najaviti razvod ili ne. Mnogi su nagađali kako će objaviti završetak braka, posebno nakon glasina o kupovanju odvojenih stanova, sastancima sa financijskim savjetnicima... Naravno, na kraju se ništa nije dogodilo. Beyoncein tata je zaključio kako su to radili samo zbog pažnje. Da, to im baš nedostaje!

Fotošopira li Beyonce svoje Instagram fotografije?

Mnogi smatraju kako je ona apsolutno savršena upravo takva kakva je, kosa, ten, tijelo... Postavlja se pitanje zašto je većina njezinih Instagram fotografija fotošopirana. Bavi li se time sama ili to neko radi za nju?

Kako uspjeva ostati savršena?

Iz godine u godinu njezina je glazba sve bolja, ona izgleda sve savršenije, njezini su nastupi razrađeni do posljednjeg detalja, uvijek iznova oduševljava milijune obožavatelja. Kako joj sve to polazi za rukom?

Zaključak je samo jedan, da je kraljica B željela da znamo odgovore na ova pitanja, vjerojatno bi ih već znali.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene