Ma stvarno svjetski!

Zbog posebne vještine koju posjeduje prati ga čak 150 tisuća ljudi: ''Čovjek je svjetska klasa!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nemanja Pejčić, Supertalent - 1 Nemanja Pejčić, Supertalent - 2 Nemanja Pejčić, Supertalent - 3 Nemanja Pejčić, Supertalent - 4 Nemanja Pejčić, Supertalent - 5 Nemanja Pejčić, Supertalent - 6 Nemanja Pejčić, Supertalent - 2 Nemanja Pejčić, Supertalent - 3 Nemanja Pejčić, Supertalent - 4 Nemanja Pejčić, Supertalent - 5 +17 Nemanja Pejčić, Supertalent - 6 Galerija

Nemanja Pejčić iz Srbije u trećoj emisiji showa "Supertalent" pokazao je svoje vještine s loptom, zbog kojih na TikToku ima 150 tisuća pratitelja.

Nemanja Pejčić, 18-godišnji je majstor u freestyle nogometu iz Subotice u Srbiji, impresionirao je žiri i gledatelje showa "Supertalent" svojim vještinama s loptom.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

Iako je završio za pekara i radi kao pizza majstor, u slobodno vrijeme usavršio je trikove s loptom te ima titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka. Nastupao je i na ulicama, a svoje točke koncipira na način da trikove usklađuje s ritmovima glazbe.

"Bavim se freestylom već šest godina, radim uz muziku neke trikove. Najviše mi prilaze djeca, ali svi super reagiraju. Na Supertalentu u Srbiji sam došao do polufinala", kazao je Nemanja prije nastupa.

Na pozornici je pokazao brojne trikove s nogometnom loptom, ali i s narančom te je, među ostalim, napisao i Majino ime s kemijskom na kojoj se vrtjela lopta.

Publika je nakon njegova nastupa ustala na noge i glasno mu zapljeskala.

"Čovjek je svjetska klasa, mislila sam da je stranac. Oprosti zbog engleskog, razina tvoje izvedbe je bila svjetska. Tvoja energija, da ti je i pala lopta svidio bi nam se", poručila mu je Martina Tomčić koja mu se prvo obratila na engleskom jer je mislila da je stranac.

"Vidi se da ti uživaš u tome, bilo je zabavno", oduševljen je bio i Fabijan Pavao Medvešek.

"Ti ovo zaista radiš savršeno, nama je ovo izgledalo beskrajno teško", komentirala je Maja Šuput.

"Osim što imaš jako dobru razinu, imaš i tu neku interakciju s nama, sa ljudima, i mislim da te čeka sigurno dobra budućnost i rekao bih da si stvarno top", kazao je Davor Bilman.

Od žirija je dobio četiri "da", a zanimljivo je da je na audiciji pokazao samo dio onoga što može.

Nemanja je već popularan na TikToku, gdje broji impresivnih 150 tisuća pratitelja, a tamo objavljuje videa koja će vas oboriti s nogu.

@pejchefs Da probamo 500 lajkova ❤🤯⚽️ #foryou #fyp #foryoupage #pejche #funny #crazy #balkan #pejchefs ♬ Say So - Doja Cat

Tako je dosad već pokazao da može istovremeno vrtjeti loptu i prati zube ili jesti, ali i da loptu može zamijeniti jajetom. A baš poput trikova koje izvodi, i objave koje dijeli su detaljno osmišljene te su usto nerijetko i duhovite 

@pejchefs DA LI SI TI NEKI OD NJIH? 🤣 #foryou #foryoupage #fyp #pejchefs #funny #crazy #balkan ♬ Pop Ikona - Corona

Njegove objave na TikToku imaju na stotine tisuća pregleda, a vjerujemo da će mu se zbog ovog nastupa na "Supertalentu" znatno povećati i broj obožavatelja u Hrvatskoj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Wendi Superstar, Supertalent - 2 Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Wendi Superstar, Supertalent - 3 Martina Tomčić, Supertalent +24 Wendi Superstar, Supertalent - 4 Celebrity Fabijan je zinuo čim je ugledao velike grudi, a zbog onoga što je uslijedilo bilo je tu mnogih šokantnih pogleda!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene