Prolaznici brzo reagirali

Nela pala u nesvijest za volanom: ''Ruke su joj klonule uz tijelo, u licu je bila zelena''

Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Nela Kocsis (FOTO:Pixsell) Galerija

Glumica Nela Kocsis na sreću je naletjela na dobre ljude koji su joj pomogli.

Nela Kocsis krenula je iz Osijeka prema Zagrebu ni sluteći da će joj se usred vožnje dogoditi pravi kaos.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Treba se uskladiti Jelena Perčin o prednostima i manama glumačkog posla: ''Momčilo i ja se dobro razumijemo, nedostatak je samo zajedničko vrijeme''

Glumica je tijekom vožnje kolabirala. Pali su joj tlak i šećer, počelo joj se vrtjeti u glavi te je krenula padati u nesvijest. Glumica se nekako dovezla do kuće, a onda je krenula pozivati prolaznike u pomoć.

''Stao sam s prijateljem na kavu u kafić koji nam je na putu prema kući. Bilo je oko 14 sati. Sjeli smo na terasu, kad je na cesti ispred nas, na semaforu, stao automobil u kojem je bila vozačica. U prvi mah nisam shvatio o kome se radi jer mi je pozornost privukla njezina gestikulacija. Gledala je u nas i pokazivala nešto rukama, prema nama, pa prema sebi. Djelovala je pomalo panično. Isprva nismo znali što bismo, samo smo gledali u nju. Onda je odjednom otvorila vrata svojeg auta, nekako s mukom, teško, nogom ih je morala gurati. Ruke su joj klonule uz tijelo, glava isto, u licu je bila zelena. Dotrčali smo do nje, ona je rekla da zovemo Hitnu i to smo odmah učinili. Nismo znali kako da joj drugačije pomognemo'', kazao je svjedok za 24 sata.

Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Srećom hitna je brzo stigla, a nalazi su pokazali da je sve u redu. Glumica priznaje da se radi o umoru jer je imala naporan tempo.

''Prije toga sam bila u žiriju za filmski festival. Imala sam previše obaveza i sve se poklopilo. Tijelo mi je reklo da usporim. Nekad čovjek mora reći ne. To me najviše košta zdravlja. Stalno sam pod stresom. Malo više mjeseci je trajala ta hektika'', kazala je Nela za 24 sata.

Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene