Sretni i zaljubljeni

Nedavno priznali da su par, a već su najuspješniji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

On je najbolji igrač golfa, a ona najbolja skijašica. Prijatelji su nekoliko mjeseci, a sada su, kažu, sretni i zaljubljeni.

Iako se o tome dulje nagađalo, tek su prije dva dana 28-godišnja skijašica Lindsey Vonn i 37-godišnji igrač golfa Tiger Woods priznali da su par.

Pred milijunskim auditorijem na svojim profilima na društvenim mrežama objavili su da se vole i zamolili za privatnost, kako kažu, da bi mogli biti običan par.

Pogledaj i ovo showbuzz Golišave fotografije Procurile golišave fotke! Tiger Woods i Lindsay Vonn žrtve hakera

Privatni slom

Sportski par priznao je da su posljednjih mjeseci postali dobri prijatelji, a nakon toga njihovo prijateljstvo preraslo je u pravu ljubav.

>> Woodsova bivša: 'Vonn je mišićavija i ima veću glavu od njega'

'Hvala vam za vašu potporu i lijepe misli', zahvalio je na svom Facebooku Tiger obožavateljima koji su njihovu vezu odmah počeli hvaliti.

S obzirom na njihovu sportsku, ali i privatnu povijest, ovaj par zasigurno neće dobiti privatnost kakvu žele. Tigera Woodsa mediji prate još od njegove druge godine kada je prvi put nastupio na televiziji. Njegova karijera igrača golfa bila je besprijekorna, no doživio je privatni slom prije tri godine kad su u javnost izašle sve prljavštine o njegovim preljubima. Razvod od supruge i njihov fizički okršaj pred brojnim svjedocima mjesecima su punili novinske stupce, kao i njegova ovisnost o seksu koju je priznao i od koje se liječio.

Lindsey Vonn također se može pohvaliti uspješnom sportskom karijerom, no privatni joj je život potpuna suprotnost njegovom.

Ljepotica se udala za svog prvog dečka i vodila miran i povučen život. No, prije godinu i pol taj se brak raspao. Sada su Lindsey i Tiger, tvrde sportski magazini, najuspješniji sportski par na svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene