NESRETNA LJUBAV

SEKSI BAKA PRIZNALA "Nisam uspjela uzvratit ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udvarača joj ne nedostaje, a ako se dogodi da je netko potpuno osvoji pjevačica je spremna i za brak.

Jedna od najatraktivnijih pjevačica koja je i u sedmom desetljeću prava bomba još uvijek nije pronašla muškarca koji bi ju oborio s nogu. Iako je godinama sama Neda Ukraden ne gubi vjeru u ljubav, ali ni u brak. "Kad bih našla pravog muškarca udala bih se sigurno", kazala je Neda.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 3 njoj su 73 godine!? Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Ova seksi baka, kako je mnogi nazivaju, još uvijek ima udvarača na pretek. "Naravno da mi se upucavaju. Ima ih svakakvih, svi su različiti i udvaraju se na neki svoj način", kaže Neda koja je otkrila i tko je jedini pravi muškarac u njenom životu.  "To je bio čovjek kojem nisam uspjela uzvratit ljubav" rekla je samozatajno popularna pjevačica.

Unatoč nesretnim ljubavima, pjevačica ističe da je sretna i bez muškarca uz sebe. "Ja sam voljela i bila sam voljena, ali trenutno sam jako sretna ovako sama", dodala je Neda za Blic.

Bez obzira što kaže da je sretna i sama, podrška bi joj sigurno dobro došla u posljednje vrijeme otkako proživljava teške trenutke u obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene