Što je istina?

4 vjerojatne teorije o većim grudima najmlađe Jennerice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po popularnosti prestigla je i svoju stariju sestru Kim. Već danima, pa čak i tjednima, njene su grudi predmet brojnih internetskih rasprava.

Kylie Jenner nije dala ni jedan definitivni odgovor vezan uz grudi koje vrlo često mijenjaju veličinu i oblik. Nekako to ide uz boju kose, primjetili su neki.

Pogledaj i ovo Anastasia \ Treba li joj to? Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

Iako je priznala kako je koristila fillere da bi njene usne izgledale punije, o grudima se baš ne izjašnjava na jasan način. nedavno je čak hvalila svog plastičnog kirurga pa su mnogi odmah zaključili kako je sve više stvari na mlađahnoj Kylie umjetno.

Što vi mislite - majka priroda ili tata plastični kirurg?

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Teorija broj 1 - za sve je kriva ljepljiva traka

Vrlo popularan način za podizanje grudi bez pomoći plastičnog kirurga. Ako znate što i kako zalijepiti, vaše će grudi stajati bolje i izgledati veće.

Teorija broj 2 - kremice i losioni

Iako Kylie često hvali kreme i losione koje koristi, vrlo je malo vjerojatno da su joj se grudi povećale zbog korištenja tih preparata.

Teorija broj 3 - njen grudnjak je uistinu čudesan

Kylie je objavila fotografiju sa i bez grudnjaka kako bi pokazala razliku u izgledu njenih grudi. Mnoge djevojke tvrde da bi grudnjak morao biti uistinu čudesan da bi se takav efekt postigao.

Teorija broj 4 - stvarno je ugradila silikone

Nakon drame sa malo fillera u ustima, i hvalospjeva svom doktoru, znamo da Kylie nema ništa protiv estetske kirurgije. Ako se sjećate, dugo je odbijala priznati kako je povećala usne pa zašto bi joj sada itko vjerovao da nije isto napravila i s grudima. Gledajući različite fotografije stvarno možete doći do zbunjujućih zaključaka.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene