Uhićena zbog nasilja

Istukla supruga pa se odlučila na drastičan potez: Seksi latina više ne može!

Naya Rivera (FOTO: Getty) Naya Rivera (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera i Ryan Dorsey (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Galerija

Naya Rivera uhićena je nedavno zbog obiteljskog nasilja. Sada je predala papire za razvod.

Naya Rivera nedavno je uhićena zbog obiteljskog nasilja. Nakon što je istukla supruga Ryana Dorseyja, seksi glumica je uhićena, a iz pritvora ju je potom izbavio svekar. Naravno, obiteljska drama ima posljedice pa je 30-godišnja glumica predala papire za razvod, a sve zbog nepomirljivih razlika, piše TMZ. Osim toga, zatražila je zajedničko skrbništvo nad njihovim dvogodišnjim sinom Joseyjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Na udaru kritika Sestra tragično preminule glumice uselila k njezinom bivšem mužu, mnogi to smatraju čudnim

Kao datum rastanka od supruga, na papirima je navela 24. studenog, dan prije nego je fizički napala svog muža. Da njihov brak ne štima, bilo je jasno i prošle godine u ovo vrijeme, jer je i tada predala papire za razvod. Ipak, 2016. nije bila kobna te se par uspio pomiriti. Nisu uspjeli izgladiti probleme zaista pa je Naya uhićena 25. studenog, nakon što je istukla Ryana uslijed žestoke svađe kojoj je tema bio njihov sin.

U prijavi je poslije Dorsey naveo da je njegova supruga pila prije svađe. U svađi mu je potom potrgala usnicu, naime, lupila ga je dvaput. Nešto pomirljiviji bio je Ryan ovih dana na Twitteru, kada je naveo da njihov razvod nije reality show te da mole za privatnost. Par se vjenčao 2014. godine u Mexicu, a potom su dobili i sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene