Miljenica regije

Ovakve rukave na haljini još nismo vidjeli: Za Natašom Bekvalac svi su se okretali zbog ovog outfita!

Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 2 A. H./ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 6 Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac +19 Nataša Bekvalac - 6 Galerija

Nataša Bekvalac održala je konferenciju za medije u Beogradu na kojoj je zablistala u modnoj kombinaciji, njena pojava još je jednom dokazala zašto ju zovu srpskom Barbie.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac održala je konferenciju za medije u Beogradu u hotelu Crowne plaza povodom njenog nastupa za Novu godinu.

Nataša je pred fotografe i novinare došla posebno sređena, a svojom pojavom još je jednom pokazala zašto ju već godinama prati nadimak srpske Barbie.

Nosila je crnu usku svilenu haljinu bez naramenica koja joj je pristajala kao salivena, a svu pozornost ukrali su modni detalji na njenim rukavima. Naime, gornji dio rukava odmah ispod ramena imao je velike dvije roze ruže koje su, kad je Nataša prekrižila ruke, potpuno pokrili njen trup. Uz sve to, Nataša je kosu kao i većinom zavezala u nisku punđu, a imala je i lagan make-up.

Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima. Upravo njih nedavno je izvela i na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu gdje joj je stigla kao gošća i raspametila domaću publiku.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nathalie Kelley i Sean Penn - 10 Nathalie Kelley i Sean Penn - 12 Nathalie Kelley i Sean Penn - 6 Nathalie Kelley i Sean Penn - 5 +32 Nathalie Kelley i Sean Penn - 4 Celebrity Tko je 24 godine mlađa djevojka legendarnog glumca? Ima pozamašan popis bivših, a svi je dobro znaju iz jednog spota!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 4 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 5 Celebrity Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene