ne zna se koja je ljepša!

Srpska Barbie i njezina sestra mamile su poglede na jednom događaju u Beogradu, kad vidite fotografije bit ćevam jasno zašto

sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 7 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 7 Antonio Ahel/PIXSELL 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 2 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 1 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 3 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 4 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 5 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 6 Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 3 +22 Nataša Bekvalac - 2 Galerija

Nataša i Kristina Bekvalac odjenule su blještave komade i oduševile sve prisutne na jednom eventu u Beogradu.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac i njezina sestra Kristina gostovale su na predstavljanju nove zimske kolekcije jednog brenda u Beogradu.

Nataša je pozirala nasmiješena u presijavajućem ljubičastom kompletu koji je naglasio njezin uski struk i ravan trbuh.

Na to je kombinirala crne salonke, a kosu je ispunila valovima. 

Kristina se odlučila također za sjajni komad, a riječ je o dugoj crnoj haljini sirena kroja. 

Na bokovima je sadržavala duboke otvore koji su istaknuli njezinu besprijekornu figuru. 

Niska zalizana punđa sjajno se uklopila u ovaj stajling. Nataša je čak održala i maleni nastup na spomenutom događaju, a na svojim Instagram storijima pokazala je i kako je to izgledalo.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

Kristinu na Instagramu prati gotovo 147 tisuća pratiteljima s kojima rado dijeli svoje obiteljske trenutke. Kristina je u sretnom braku te ima sina kojeg neprestano dijeli na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene