Golišava i seksi

Ovako izgleda njezin radni dan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najseksi Britanka po časopisu FHM često zna itekako golicati maštu obožavatelja - objavljivanjem svojih golišavih fotografija

Ne prođe dan, a da britanska manekenka i glumica Helen Flanagan ne objavi neku pikantnu fotografiju na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo David Beckham (Foto: Getty Images) Što stariji, to bolji! Beckham mamio uzdahe na Wimbledonu, a zbog jedne male promjene svi su pričali o njemu

'Imam najbolje grudi na svijetu, zaista su nevjerojatne!'

Sinoć je na svom Instagramu objavila seksi fotografiju na kojoj ispija šampanjac u pjenušavoj kupki, dok mjehurići prikrivaju njezinu čednost.

Fotografija je napravljena za potrebe njenog novog projekta, što je sama Helen napisala ispod slike koju je objavila, međutim ne zna  se o kojem se projektu radi.

Mlada britanska glumica trenutno snima film 'Bitch' u kojem glumi žrtvu zlostavljanja. Snimanje uključuje velik broj scena seksa u kojima 23-godišnja Helen ima glavnu ulogu.

Poznata manekenka sudjelovala je u reality showu ' I'm A Celebrity. Get Me Out Of Here!', a povratkom iz Australije rasplamsala je romansu sa bivšim dečkom, nogometašom Scottom Sinclairom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene