Najbolji trenuci

Žiri Supertalenta bio je jako uzbuđen pred finale showa, a sve je snimila kamera u backstageu

Davor Bilman Davor Bilman DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Bilman Galerija

Žiri Supertalenta bio je jako uzbuđen pred finale showa, a sva događanja iza kamere uhvatila je naša Mia u emisiji "Backstage s Miom".

Iza nas je sedma sezona showa Supertalent.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Bila je to dosad najuzbudljivija sezona najpopularnijeg showa, a osim talenata, gledatelje je zabavljao i provjereno dobar četveročlani žiri - Maja, Davor, Janko i Martina.

Naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom" snimila je zadnje trenutke žirija u sedmoj sezoni i to one u backstageu te za vrijeme stanki, a iskoristila je priliku kako bi saznala odgovore na neka pitanja o njihovom odnosu.

Taođer, Miu je jako zanimalo na što bi žiri potrošio nagradu od 200 tisuća kuna koju je kući odnijela plesna skupina Transform Crew.

Sve urnebesne trenutke i odgovore pogledajte u našem videu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) +3 Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Celebrity Preminula supruga slavnog glumca učinila prelijepu gestu za njega neposredno prije smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene