Njih se čekalo

Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Behati Prinsloo (Foto: AFP) Behati Prinsloo (Foto: AFP) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Candice Swanepoel (Foto: AFP) Candice Swanepoel (Foto: AFP) Candice Swanepoel (Foto: AFP) +6 Candice Swanepoel (Foto: AFP) Galerija

Ovogodišnji show Victoria's Secreta emitirat će se 2. prosinca.

Na pistu showa Victoria's Secret vratile su se dvije veteranke.

Pogledaj i ovo showbuzz Dvostruko pojačanje Seksi mame u draguljima - Nose vrijednost od 2 milijuna dolara!

Sinoć je održan još jedan spektakularni show slavnog brenda, i to u New Yorku gdje je sve i počelo. Na pistu su tako izašle neke od najljepših i najpoželjnijih žena svijeta te pokazale novitete u donjem rublju na koje baš nitko neće ostati ravnodušan.

Lista "anđelica" svake se godine mijenja, no ponovno smo vidjeli dobro nam poznata lica koja spomenutu pistu uljepšavaju već godinama. To su, među ostalima, Adriana Lima, Elsa Hosk, Stella Maxwell, Romee Strijd i Sara Sampaio, a ponovno smo gledali i Gigi i Bellu Hadid, Kendall Jenner, Taylor Hill, Jasmine Tookes i Josephine Skriver.

A ove su se godine na pistu vratile i dvije veteranke. Radi se o "starijoj" generaciji anđelica koje znaju kako napraviti show. To su Behati Prinsloo i Candice Swanepoel, koje su posljednjih godina izbivale s piste zbog majčinskih dužnosti. Njihov je povratak bio očekivan nakon što je prošle godine suradnju brendu nakon 17 godina otkazala Alessandra Ambrosio, koja je bila velika zvijezda.

Bliske prijateljice tako su sinoć donijele dašak nekadašnjeg sjaja revije koji je s godinama počeo blijediti. 

Podsjetimo, Behati se udala za glazbenika Adama Levinea, s kojim je dobila dvije kćerkice, dok je Candice također rodila dva sinčića, a dobila ih je s dugogodišnjim partnerom, modelom Hermanom Nicolijem, s kojim je u sretnoj vezi od 2005. godine.

Ovogodišnji show Victoria's Secreta emitirat će se 2. prosinca.
 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon 3 propala braka dosta joj je muškaraca: Demi Moore ljubi Srpkinju Mašu?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +3 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene