tko bi rekao?

Bajaga iznenadio nepoznatim detaljem iz svoje prošlosti: "To je zaista bilo smiješno, stvarno me nije zanimala"

Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Bajaga (FOTO: PR) +0 Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga prisjetio se svojih studentskih dana te je iznenadio izborom fakulteta koji je upisao.

Popularni srpski glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga (61) rijetko priča o svojem privatnom životu, no sada je otkrio neke dosad nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Pogledaj i ovo Bajaga - 1 neobjavljena pjesma IN magazin ekskluzivno donosi stihove nove Bajagine pjesme koju je posvetio najvažnijoj ženskoj osobi u životu!

Ono što je o njemu malo tko znao jest da je na počecima svoje glazbene karijere upisao studij nuklearne fizike i to samo kako bi mogao svirati s Ribljom Čorbom.

"To je bilo čisto iz tehničkih razloga, ja sam počeo tada svirati u Ribljoj Čorbi i nisam mislio tada nešto studirati. Tada se moglo odgoditi vojsku do 27. godine i onda ste morali upisati neki fakulteti. To je zaista bilo smiješno, zato što nuklearnu fiziku nitko nije htio upisati. Bilo je 20 slobodnih mjesta, a nas šest se prijavilo. Samo jedna djevojka je stvarno došla sa željom da to upiše, a nas petorica smo se prijavili samo da bismo imali potvrdu za vojsku kako bih mogao ići svirati sa Ribljom Čorbom", ispričao je beogradski roker za Kurir.

Priznao je i kako se u nuklearnoj fizici uopće nije pronašao pa je odlučio upisati drugi fakultet, no ni taj nije završio.

"Stvarno me nije zanimala nuklearna fizika. Iz matematike sam bio najslabiji u gimnaziji, bio sam društveni smjer i stvarno nisam bio za prirodne znanosti. Profesor koji nas je dočekao na fakultetu bio je vrlo očajan što nema studenta, krenuo nas je da uvjeravati kako je budućnost u nuklearnoj fizici. Ja nisam mogao zapamtiti predmete kako se zovu, samo sam jedan zapamtio, nuklearnu termodinamiku. Tad sam također htio upisati povijest umjetnosti, pa potom klasičnu povijest. Razmišljao sam onda šta da radim kao profesor povijesti, pa sam na kraju upisao jugoslovensku i svjetsku književnost na Filološkom fakultetu. To sam stvarno htio studirati, ali krenulo je sa Ribljom Čorbom baš ozbiljno i sve manje sam išao na faks", prisjetio se Bajaga koji je u Ribljoj Čorbi svirao od 1974. do 1984. godine, a zatim je izgradio uspješnu samostalnu karijeru koja traje do danas.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene