40kg lakša

'Bila sam ovisnica o hrani, ovo sam najbolja ja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mo'Nique je ostvarila uspješnu karijeru u Hollywoodu i s viškom kilograma, no sada je potpuno promijenila životni stil i pokazala se u potpuno novom izdanju! Izgleda bolje nego ikad!

Hollywoodska glumica Mo'Nique, punog imena Monique Angela Hicks, dramatično je promijenila životni stil. 45-godišnja glumica osvojila je Oscara za sporednu ulogu u filmu 'Precious', a nakon toga se posvetila redovitoj tjelovježbi.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon trudnoće Mršavija nego ikad – Beyonce ukupno skinula 31 kilogram!

Promjena je pozitivno djelovala na nju, a Mo'Nique je cijeli proces dijelila sa svojim pratiteljima na Twitteru. Počela je s planinarenjem, zatim se redovito znojila u teretani, na traci za trčanje, vježbala je boks, kombinirala jogu i ples.

>> Beyonce: 'Prirodno nisam mršava, redovito vježbam kako bih bila u formi'

Kombinacija vježbi bilo je pravo rješenja za dugotrajno skidanje nakupljenih kilograma, tako da Mo'Nique zaista izgleda bolje nego ikada prije. Nekoć je težila više od 150 kilograma, a sada je gotovo dvostruko lakša. Otakada je promijenila životni stil, smršavila je 40-tak kilograma.

Njezin suprug Sidney Hicks bio joj je najveća potpora, te ju je natjerao da se zapita o svojem zdravlju.

'Pomogao mi je da otvorim oči. Imamo blizance, Jonathana i Davida kojima je 7 godina, te još 9-godišnjeg Michael i 22-godišnju Shalon (djeca iz Sidneyevog prvog braka), i shvatila sam da želim biti zdrava, želim doživjeti njihovu djecu.

Morala sam prestati biti sebična i jesti sve što mi dospije pod ruku. Jela sam apsolutno sve... bila sam prava ovisnica o brzoj hrani', ispričala je Mo'Nique i radijskom showu u New Yorku na postaji Hot 97FM.

Svoju borbu s kilogramima svaki dan bilježi na Twitteru. Osim što može vidjeti vlastiti napredak, velika je inspiracija mnogima koji žele skinuti višak kilograma a misle da je to nemoguće. 

'U najboljoj sam fazi u životu, ovo sam najbolja ja. Još imam skinuti dosta kilograma, ali na dobrom sam putu', poručila je glumica koja se proslavila u Americi i popularnoj TV seriji 'The Parkers'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene