Iz kraljevski opremljenog studija

Kraljevsko vjenčanje: Prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine 19. svibnja pratite na Novoj TV

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Uoči svadbe princa Harryja i Meghan Markle policija čini sve kako bi još jedno kraljevsko vjenčanje prošlo bez incidenata

Dok obožavatelji kampiraju pred bolnicom u kojoj bi vojvotkinja Kate Middleton trebala roditi i treće dijete koje čeka s princom Williamom, britanska policija s psima tragačima pregledava ulice Windsora - gradića u kojem će se održati kraljevsko vjenčanje.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Psi specijalizirani za traganje i policajci pretražuju grad koji će 19. svibnja gledati cijeli svijet.

''S nama na terenu su psi za otkrivanje eksploziva, pregledavamo ulice i želimo da turisti i posjetitelji budu sigurni'', govori Andy Turner, načelnik policije. 

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kako bi kraljevsko vjenčanje prošlo bez incidenata, diljem zemlje bit će oružane patrole. Zbog potencijalnih eksplozivnih naprava pregledavaju se i odvodi.

''Ekipe za pretragu odvoda, što ste i ranije vidjeli, redovito će prazniti odvode zajedno s drugim agencijama kako bi bili sigurni da ništa ilegalno što je bačeno ili namjerno stavljeno tamo ne bi poremetilo događaj'', dodaje Turner.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Policajci su i na ulicama Londona. I to zbog brojnih obožavatelja kraljevske obitelji koji nestrpljivo iščekuju rođenje treće kraljevske bebe. Naoružani rekvizitima, ispred bolnice kampiraju već više od tjedan dana.

Kensingtonska palača nije objavila točan datum kada bi vojvotkinja Kate trebala roditi. No to bi trebalo biti uskoro.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Čekamo rođenje djeteta, pravog djeteta, ova beba ovdje također čeka. Iz dana u dan je uzbuđenje sve veće. Nikad ne znate što se može dogoditi'', otkriva Terry, veliki obožavatelj kraljevske obitelji. 

Za to vrijeme princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle obilaze važne događaje. U srijedu su bili na sastanku šefova vlada Commonwealtha.. Domaćin je bio britanski ministar vanjskih poslova.

Ostalo je još malo vremena do njihovog najvažnijeg dana - 19. svibnja, a točno u podne počet će ceremonija u dvorcu Windsor. Najiščekivaniji kraljevski događaj godine, prema procjenama bi, na ulicama mogao okupiti više od 100 tisuća posjetitelja.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno ''da'' izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene