Prepoznajete ga?

Koja je to uhvatila lijepa Melita?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša Miss Universe nije uspjela na svjetskom izboru za Miss Universe, no nakon izbora se odlično zabavila i objavila neke fotografije na svojem Facebooku.

Lijepa Melita Fabečić tužna se vratila sa izbora za Miss Universe koji se održao u Moskvi, ipak, izgleda kako će pamtiti samo lijepe trenutke.

Pogledaj i ovo Lucija Begić u top 40 Sjajne vijesti Lucija Begić pobijedila u kategoriji sport na Miss Svijeta, pomela je konkurenciju i zaslužila svoje mjesto u Top 40 u finalu 71. Miss World

Na svojem Facebooku objavila je nekoliko fotografija u društvu missica diljem svijeta, kao i u društvu pobjednice Miss Venezuele.

'Od srca čestitke najboljoj, ne mogu ni opisati koliko sam sretna... Gabriela Isler je najdivnija osoba koju sam upoznala i s kojom sam od prvog dana bila najbolja! Toliko lijepih uspomena i trenutaka... Neopisivo !', objavila je Melita na Facebooku s fotografijom pobjednice.

>> Naša lijepa Miss se u Zagreb vratila sama i uplakana

Program 62. po redu natjecanja za Miss Universe vodili su  Mel B i Thomas Roberts, a nastupili su Emin, Panic!at the Disco i Steven Tyler iz Aerosmitha koji je bio i u žiriju - Melita je uhvatila i trenutak sa slavim rockerom.

'Ponosni smo na našu prekrasnu Melitu, da je Hrvatska, samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom postigla svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica, ali ostalih 85 odlaze svojim kućama bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih i vrijednih poznanstava i prijateljstava, i s prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu', izjavila je Marija Kraljević iz hrvatske direkcije Miss Universe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene