Natjerao se na odmor, ali...

Srpski miljenik žena i ove je godine za ljetovanje odabrao naše more, a fotke koje je objavio lajkaju milijuni obožavatelja

Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 1 In Magazin 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 6 Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +5 Miloš Biković - 3 Galerija

Miloš Biković oduševio je obožavatelje fotografijama s odmora koji ovih dana provodi u dragoj mu Istri.

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih srpskih glumaca i miljenik žena Miloš Biković nedavno je boravio u Hrvatskoj, točnije na Filmskom festivalu u Puli, a sada se ponovno vratio i to kako bi uživao.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Miloš je kao i prošle godine za ljetni odmor odabrao upravo Istru i time se pohvalio na svom profilu na Instagramu gdje ga trenutačno prati gotovo dva milijuna obožavatelja.

"Upijajući posljednje zrake ljeta. Pokušavam ga zaustavizi. Da ne ode. Da ne odnese jedan dio mene sa sobom. Ali ljeto je neumoljivo", napisao je Miloš uz fotografiju na kojoj pozira u jednom rovinjskom hotelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Objavio i fotografiju iz vožnje brodom pa priznao kako rijetko odmara i da se na odmor mora natjerati, ali kada se natjera ne želi se vraćati raditi.

"Rijetko odmaram. Moram se natjerati. A kad se natjeram… Ne želim se vraćati raditi", napisao je uz jednu od fotografija.

Miloš se fotografijama iz Hrvatske pohvalio i prošlog ljeta i nije krio koliko su ga naše more i obala oduševili.

On je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, zvijezda filmova i serije "Južni vjetar", serije "Vratit će se rode" i "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene