Nakon skandala

Potresno pismo poznate košarkašice: ''Odlazim iz zemlje''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milica Dabović obratila se javnosti otvorenim pismom u kojem govori o teškom periodu kroz koji prolazi.

Poznata srpska košarkašica Milica Dabović posljednjih dana puni medijske stupce zbog skandala s bivšim dečkom odlučila se povući i napustiti zemlju. Milica je objavila otvoreno pismo u kojem se osvrnula na cijeli događaj u vezi Šime Šiklića Simona, ali je i otkrila tko je muškarac s kojim su je povezivali nakon prekida sa Simonom.

Pogledaj i ovo Milica Dabović - 1 ''Volim se pokazati...'' Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

Pismo Milice Dabović prenosimo u cijelosti:

"Ja, Milica Dabović, iskreno. Mediji su najjači, sada znam. Moj život više nije samo moja stvar. Od uspješne sportašice izvrtanjem činjenica postadoh i starleta. O mom životu izgleda svi više znaju od mene same. Otuda i ovo pismo. Za medije, za javnost, za moje navijače. Moje okončanje veze sa Simonom preraslo je okvire normalnog onog trenutka kada je digao ruku na mene. O ovome samo sada još govorim i više neću, jer je sve u nadležnosti Tužiteljstva. Da, prijavila sam policiji i da, neću se prestati boriti protiv nasilja nad ženama. Nažalost, takav kraj naše veze automatski je alarmirao sve medije, paparazzi me prate kud god da krenem. Onaj tko je prošao medijsku golgotu u najgorim životnim trenucima zna kako je kada ne možete kontrolirati sve dezinformacije koje se objavljuju.

Zato se obraćam javnosti na ovaj način, istina je samo jedna i prava. Povrijeđena sam, kao žena, kao čovjek. Prolazim kroz težak period i utočište nalazim u radu s djecom. Ona mi vraćaju osmijeh na lice. Moja obitelj i moji prijatelji su mi, naravno, sve vrijeme ogromna podrška.

Moj prijatelj Vuk jedan je od onih koji su mi u teškom trenutku pružili ruku. Točno je da mi je pomagao i dignuo me kad sam klonula. To što je on postupio ljudski u trenutku kad mi je bilo teško, međutim, donijelo mu je samo probleme. Vuk i ja nismo u ljubavnoj vezi. Niti je on moj budući 'finansijer', kako ga zli jezici nazivaju. On nije zaslužio da se o njemu piše išta ružno. Vuk je dobar čovjek. I moj, trenutno, najveći oslonac. Mi smo samo prijatelji. A, prijateljstvo je svetinja. Zbog nemogućnosti da stanem na put konstrukcijama, koje se u javnosti sklapaju o meni, želim se povući. Na kratko ću otići iz zemlje, a potom se posvećujem mojoj jedinoj pravoj ljubavi, koja me nikad nije iznevjerila - košarci.
Otvorila sam košarkaški kamp za djecu na Tari, koji će se održati u kolovozu i radit ću na tome da svako moje buduće medijsko pojavljivanje bude isključivo u vezi s košarkom. Uspjeh i slavu nisam stekla kao nečija djevojka, sadašnja, ili bivša, ja sam na prvom mjestu sportašica i to želim ostati. Moja karijera u reprezentaciji je okončana, ali trenerska tek počinje.

Hvala onima koji vjeruju u mene, hvala i onima koji su me gazili, učinili su me još jačom. Molim medije da imaju razumijevanja. Milica Dabović.", piše Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene