prolazi kroz pakao

Procurile eksplicitne fotografije bivše srpske košarkašice koju smo gledali i u Survivoru: "U pitanju je osveta mog bivšeg"

Milica Dabović Milica Dabović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović Milica Dabović Milica Dabović Milica Dabović - 13 Milica Dabović - 8 Milica Dabović - 7 Milica Dabović - 9 Milica Dabović - 2 Milica Dabović - 4 Milica Dabović - 3 +11 Milica Dabović - 5 Galerija

Milica Dabović oglasila se na društvenim mrežama povodom curenja njezinih eksplicitnih fotografija u javnost.

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović (41), koju smo gledali u prošloj sezoni showa "Survivor", prolazi kroz teške trenutke.

Pogledaj i ovo Milica Dabović - 1 ''Volim se pokazati...'' Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

Naime, Twitterom se šire fotografije na kojima je popuno gola, a Milica tvrdi da zna tko ih je plasirao u javnost.

"U pitanju je osveta mog bivšeg" objasnila je Milica za Blic.rs. "Napravio mi je pakao", istaknula je.

Nakon toga oglasila se na svojem službenom profilu na Instagramu.

"Mislila sam da sam u životu stvarno sve prošla i doživjela, da sam uradila mnoge glupe stvari i povukla katastrofalne poteze. Mislila sam da sam sve to debelo platila i da sam negdje otplatila taj dug, taj danak mojoj naivnosti, mojoj silnoj želji da kao i svaka žena uljepšam stvari i pokušavam gajiti nešto što je davno uvenulo. Mislila sam da je noć konačno prošla i da su za mene došli novi dani jer sam poslije svega lošeg što sam doživjela promijenila sve... Ali, nažalost, svoje greške i dalje plaćam, i to uvijek najviše cijene. Znate me svi, nema te stvari koja o meni nije rečena i napisana, znate koliko me ni mediji nikada ne štede, kažu da sam im dobar materijal, da se dobro prodaju vijesti o meni... Nikada nisam tužila niti davala demantije, jednostavno nije me zanimalo tko će što napisati ili objaviti", započela je Milica svoje poduže priopćenje pa je uputila molbu pratiteljima.

"Sada vas prvi put molim da ne date prostora ovakvim jadnicima, da ne dozvolite da ovo postane oružje muškaraca kako bi ponizili onu koju su do jučer voljeli najviše na svijetu, da im ne dozvolite da se ovako osvećuju jer ovo je zaista najprimitivniji mogući oblik ljudskog postojanja. Taman kada pomislim da je list koji sam okrenula konačno donio mir i stabilnost, dogodi se neki duh prošlosti. Dogodi se osoba koja iskoristi sve tvoje slabosti, dogodi se muškarac koji iz svoje nemoći uradi neoprostivo, pokaže koliko je zaista mali. Zamislite koliko trebate biti jadni i očajni da podijelite fotografije nečije intime. Ali, nažalost, živimo u vremenu kada je i ovaj oblik nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvijek kriva, a epitet kurva svakodnevica... Zamislite što bi bilo da žene objave sve fotografije spolnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira - ali s imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja. Ja i dalje stojim podignute glave, borim se za svoje ideale i radim najbolje što znam. Ne kažem da sam bezgrješna i ne znam takvu osobu, ali vas molim za fair play. Mi žene trebamo se držati zajedno, ovo je era nekih puno pokvarenih muškaraca, ovo je era velikog nasilja nad ženama, ovo je društvo primitivaca, čast izuzecima", poručila je Milica te je dodala i kako je slučaj prijavila Tužilaštvu i sada čeka dalje korake.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Od pratitelja je dobila veliku podršku i mnogi su njezino priopćenje podijelili i na svojim društvenim mrežama.

Milica je ranije otvoreno govorila o nasilju koje je pretrpjela od dvojice ljubavnih partnera, od kojih je jedan otac njezina djeteta.

Inače, bivša košarkašica krajem prošle godine pridružila se stranici za odrasle Only Fans, čime se sama pohvalila na društvenim mrežama.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene