''Volim se pokazati...''

Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

Milica Dabović - 1 Milica Dabović - 1 Platforma X 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović - 5 Milica Dabović - 13 Milica Dabović - 14 Milica Dabović - 15 Milica Dabović - 2 Milica Dabović - 3 Milica Dabović - 4 Milica Dabović - 5 Milica Dabović - 6 Milica Dabović - 7 +7 Milica Dabović - 8 Galerija

Milica Dabović ne srami se priznati kako zarađuje na golišavim fotografijama koje objavljuje na stranici OnlyFans.

Popularna srpska košarkašica Milica Dabović otvorila je račun na internetskoj stranici OnlyFans, a za regionalne medije otkrila je i kako zarađuje.

Pogledaj i ovo Milica Dabović kao od majke rođena! Legendarna srpska košarkašica nedavno se pridružila stranici za odrasle, a sada se skinula do kraja!

Svojom odlukom da otvori tu stranicu šokirala je mnoge. Pokrenuta je rasprava na društvenim mrežama te su je i osudili.

Zbog toga je Milica o svemu iskreno progovorila u jednoj regionalnoj emisiji i otkrila zašto se odlučila na to.

"Lijepo i skromno za početak. Meni je, izgleda, to krenulo od ruke. Ja to volim, volim svoje tijelo, vodim računa o prehrani, o svemu. U treningu sam, volim se slikati u kupaćem, volim se pokazati. Ljudi uvijek osuđuju, uvijek im nešto ne odgovara, zato sam prestala stavljati slike na Instagram i prešla sam na OnlyFans", prenosi Blic.rs.

Jednom prilikom željela je nešto platiti i nije imala novca pa je ispričala prijateljici kako će pokušati napraviti račun na spomenutoj stranici i zaraditi novac.

"Tamo nemam ništa toliko eksplicitno, ne vidi se ništa više nego kada sam u kupaćem kostimu. Netko voli gledati slike, netko želi samo razgovarati sa mnom, traži pažnju… Ne bih previše ugrožavala sebe, ne bih pretjerivala. Nemam ja previše vremena da nekome skidam zvijezde s neba", zaključila je košarkašica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Dabovic (@milicadabovicofficial)

Nakon intervjua na društvenim mrežama pojavili su se pogrdni komentari na njezin račun.

"Pa da, lakše je slikati se gola nego raditi na kiosku za 2500 kuna", "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!", "Strašno, mogla si birati pošteniji način zarade", nizali su pratitelji.

Inače, Milica iza sebe ima zavidnu košarkašku karijeru tijekom koje je bila europska prvakinja, a osvojila je i brončanu medalju na Olimpijskim igrama. U showu "Survivor" dogurala je do samog finala, u kojem je izgubila od Stefana Nevistića. On je odnio pobjedu u crvenom timu, dok je u plavom pobijedila Nevena Blanuša.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene