kao od majke rođena!

Legendarna srpska košarkašica nedavno se pridružila stranici za odrasle, a sada se skinula do kraja!

Milica Dabović Milica Dabović Platforma X 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović - 6 Milica Dabović - 5 Milica Dabović - 7 Milica Dabović - 4 Milica Dabović - 3 Milica Dabović - 2 Milica Dabović - 1 Milica Dabović - 15 Milica Dabović - 14 Milica Dabović - 13 +12 Milica Dabović - 12 Galerija

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović javnost je šokirala priznanjem da je otvorila profil na platformi Only Fans, a sada je pratitelje počastila fotografijom na kojoj je potpuno gola.

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović bila je tema regionalnih medija nakon što se pohvalila da je otvorila svoj profil na platformi Only Fans.

Pogledaj i ovo Milica Dabović Gledali smo je u Survivoru Legendarna srpska košarkašica pridružila se stranici za odrasle: "Odlučila sam vam uslišiti želje, još jedan skandal manje-više"

Ove godine gledali smo je i u showu ''Survivor'', a svoje odrasle pratitelje sada je počastila fotografijom na kojoj je potpuno gola.

"Voli vas riba ispod prosjeka'', napisala je Milica u opisu fotografije koju je objavila na svojem profilu na Twitteru i na kojoj je golu stražnjicu pokrila emotikonom.

"Odlučila sam vam uslišiti želje. Volim se slikati, volim svoje tijelo, tako da sve slike odsad idu tamo. Još jedan skandal manje-više. Pala je i oklada da ću imati 1000 pretplatnika za 48 sati", napisala je na na Twitteru početkom studenog i izazvala lavinu reakcija.

"Muškarci, većina, oduševili ste me! Tko razumije, shvatit će. Tek sada shvaćam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! Ja kada nemam što lijepo reći, šutim. Do 40. sve što sam radila osudili ste, razlika je što mi sada ništa ne možete, ni da me poljubite u ovo slatko dupe", poručila je kritičarima.

Inače, Milica iza sebe ima zavidnu košarkašku karijeru tijekom koje je bila europska prvakinja, a osvojila je i brončanu medalju na Olimpijskim igrama. U showu "Survivor" dogurala je do samog finala, no izgubila je od Stefana Nevistića, koji je odnio pobjedu u crvenom timu, dok je u plavom pobijedila Nevena Blanuša.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene