Miley ne odustaje

'Društvo me želi ušutkati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U intervjuu za prosinačko izdanje časopisa Cosmopolitan, Miley Cyrus osvrnula se na svoje 'mrzitelje' nazvavši sebe 'cool punk rock gubitnicom'.

Izgleda da svi imaju nešto reći o Miley Cyrus, zato je sada i sama progovorila u intervju za američki Cosmopolitan. Nakon provokativnog nastupa na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, 20-godišnja pjevačica se suočila s gomilom kritika, a sebe je nazvala 'punk rock gubitnicom'.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

>> Miley Cyrus: 'Hannah Montana je ubijena'

'Trenutačno je sve kaotično i ludo. Ne želim reći da sam upravo sada na svom vrhuncu, osjećam se kao da sam gubitnica. To nije ispravno, društvo me žele uništiti',  rekla je Miley koja pak nije bila nimalo iznenađena kritikama na svoje prtovokativan nastup. 'Kada su se ljudi počeli žaliti na račun mog nastupa, zapitala sam se zar nikada nisu vidjeli moj je... video. A što bi bilo da ja nisam imala takav nastup? Dodjela bi bila loša, nešto bi nedostajalo', tvrdi bivša Disneyeva zvijezda.

Glazba joj je na prvom mjestu otkako je u rujnu prekinula vezu s australskim glumcem Liamom Hemsworthom. 'Moram tretirati svoju glazbu poput veze, posvetiti joj svoje vrijeme i pozornost koju zaslužuje i to je moja glavna preokupacija sada. Ovo je najbolje vrijeme mog života', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene