Planovi za budućnost

Prijatelji, ljubavnici, pa zaručnici: 'Oni nisu sladunjavi par'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav Mile Kunis i Ashtona Kutchera okrunit će se i brakom, no mladom paru nikamo se ne žuri. Ipak, otkriveni su neki detalji oko zaruka i njihovih budućih planova...

Iako slavni par nije komentirao natpise o zarukama, sve nedoumice je oko bračnih planova Mila Kunis je odbacila dijamantnim prstenom koji je bljeskao na njezinoj lijevoj ruci.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Mila Kunis ostala bez uloge u 'Tedu', umjesto nje Amanda Seyfried

'Zaruke neće nužno kratko trajati. Par još nije počeo s planiranjem vjenčanja. Vijest o zarukama uspjeli su barem neko vrijeme sačuvati od javnosti. Naime, zaručeni su već nekoliko tjedana', otkrio je izvor blizak zaljubljenom paru za magazin People. Poznati glumački par baš i ne voli pričati o svojoj vezi, no zato ljudi oko njih očito nemaju problema s tim.

'Oni nisu sladunjavi par koji se ne može odvojiti jedno od drugoga. Poljubili su se par puta i moglo se vidjeti koliko je on ponosan na nju, a ona sretna što je on s njom. On obožava njezinu razigranost i volju da eksperimentira sa stvarima u kojima i on uživa. Imaju puno toga zajedničkog. Ashton je potpuno zaljubljen', dodao je isti izvor.

Mila i Ashton poznaju se čak 16 godina, a tek je nedavno zaiskrilo između njih. U vezi su od 2012., a otada su zajedno putovali svijetom, družili se na obiteljskim zabavama, a veliki društveni događaji ih baš i ne zanimaju. Pretpostavlja se da će njihovo vjenčanje biti jednostavno i nenametljivo, baš kao i oni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene