Zbližili se

Prisna šaputanja na crvenom tepihu - treba li netko biti ljubomoran?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Kunis pojavila se na premijeri filma 'Jupiter Ascending', a sva pažnja bila je usmjerena na njezinu vitku liniju.

Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher postali su roditelji malene Wayatt prije četiri mjeseca, a lijepa Mila izgleda ljepše nego ikad. 

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

FOTO Procurila prva obiteljska fotografija Mile i Ashtona!

Slavna se mama pojavila na premijeri filma 'Jupiter Ascending', a sva je pažnja bila usmjerena na njezinu vitku liniiju samo nekoliko mjeseci nakon poroda. Elegantna crna haljina ocrtavala je zavodljive linije njezinog tijela, a blistavi osmijeh nije skidala s lica pa su mnogi komentirali da joj majčinstvo zaista dobro pristaje.

Channing Tatum na premijeru je došao u pratnji supruge Jenne Dewan koja je pažnju privlačila narančastoj haljini, no svi su na crvenom tepihu primijetili blizak odnos Channinga i Mile. Upravo zato su se američki mediji raspisali o tome imaju li njihovi partneri razloga za ljubomoru.

Radnja filma 'Jupiter Ascending' odvija se u postapokaliptičnom svijetu u kojem su ljudi na samom dnu evolucijske ljestvice.

Mila Kunis glumi mladu djevojku Jupiter koju Kraljica svemira želi ubiti jer samim njenim postojanjem može završiti njezina vladavina, dok je glumac Channing Tatum utjelovio bivšeg vojničkog lovca koji dolazi spasiti Jupiter.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene