Nije imao dokumente

Migranti provalili u kuću Dine Merlina! Upalio se alarm, policija je bila brza i uhvatila provalnika

Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Dino Merlin (Foto: PR) - 7 Galerija

U kuću Dine Merlina provalili su migranti.

Dino Merlin prošlog vikenda nije bio u svojoj obiteljskoj kući u Sarajevu, ali u njoj su bili migranti. Doduše, samo kratko. Naime, u kuću su mu provalila dvojica migranata. Navodno je provaljeno kroz prozor, a dvojac se nije obazirao na videonadzor.

Pogledaj i ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 4 "Ne znam gdje nam je kraj!" Dino Merlin priredio je spektakl i drugu večer zaredom u Zagrebu, a gošća mu je bila legendarna pjevačica ovih prostora, pogledajte ove prizore iz Arene!

Čim su provalnici ušli u kuću, oglasio se alarm, pa tako ovi mladići nisu imali vremena za krađu. Brzo je stigla i policija, a migranti su krenuli bježati. Ipak, sarajevska policija uspjela je uloviti jednog od njih, a riječ je o mladiću koji je davao lažne osobne podatke. Kako nije imao dokumente, nije utvrđen njegov identitet, prenosi Avaz.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene