Baš neočekivano

Legendarni glumac iznenadio velikom promjenom u 79. godini, obožavatelji nisu baš zadovoljni: "Ne izgleda mlađe, nego samo čudno"

Michael Douglas Michael Douglas Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Michael Douglas Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +0 Michael Douglas Galerija

Michael Douglas na Instagramu je pokazao svoj novi imidž, za koji je dobio brojne negativne kritike.

Legendarni holivudski glumac Michael Douglas odlučio je osvježiti svoj izgled u 79. godini.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

Douglas je na svojem profilu na Instagramu objavio video iz Pariza u kojem je pokazao novu frizuru. Svoje prepoznatljive sijede vlasi obojio je u kestenjasto smeđu boju i pustio je dužu kosu, a obožavatelji tu promjenu nisu baš najbolje dočekali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

"Sorry, Michael, ali s ovakvom kosom izgledaš starije, a da ne spominjem bore. Vrati sijedu kosu i ošišaj se", "Imao je sjajnu kosu za čovjeka svojih godina i sijeda mu je odlično pristajala, a ovako ne izgleda mlađe, nego samo čudno", "Njegova glava, njegova kosa, njegova čudna odluka", "Izgleda smiješno s obojenom kosom, mnogo je bolje izgledao sa sijedom", "Nadam se da je ovo napravio zbog uloge", neke su od brojnih kritika koje je dobilo, a samo su rijetki pohvalili njegov novi imidž.

Nije poznato radi li se o njegovoj osobnoj odluci ili je promijenio frizuru zbog uloge. Michael se kasnije na Instagramu pohvalio i svojim kostimom za Noć vještica, no kao Lawrence od Arabije kosu je vješto sakrio ispod kape.

Inače, Douglas je od 2000. godine u sretnom braku s 25 godina mlađom Catherine Zetom Jones te s njom ima i dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović - 1 Milica Dabović - 2 Milica Dabović - 3 Milica Dabović - 4 +18 Milica Dabović - 5 Celebrity Legendarna srpska košarkašica pridružila se stranici za odrasle: "Odlučila sam vam uslišiti želje, još jedan skandal manje-više"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak Vanna Vanna u Areni - 3 +1 Vanna u Areni - 4 Celebrity Osvanula rijetka fotka Vannine lijepe kćeri, u haljini s prorezom pokazala je da je naslijedila najbolje od mame!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene