kakva ljepotica!

Od preslatke djevojčice do zanosne plavuše: Mia Negovetić s novom frizurom izgleda kao Merlinka!

Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić +0 Mia Negovetić i njezin partner - 2 Galerija

Mia Negovetić javnost je upoznala kao preslatku i talentiranu djevojčicu, a s vremenom je odrasla u pravu ljepoticu.

Pjevačicu Miju Negovetić mnogi još pamte po predivnoj izvedbi himne 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje", kada je bila još djevojčica.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

No Mia sada već ima u 18 godina i odrasla je u pravu ljepoticu, a sada se pohvalila i novim, zavodljivim imidžem.

U Storyjima na Instagramu objavila je fotografije na kojima je otkrila da je postala platinasta plavuša, a za fotkanje je napravila lokne u stilu Marilyn Monroe.

Mlada pjevačica u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju izgledom, a na ovogodišnjem Porinu se prvi put u javnosti pojavila u pratnji dečka.

"Drago mi je što je tu i što me podržava, kao i moji roditelji, kao i moja obitelj", rekla je tada pred kamerama IN magazina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Za IN magazin je komentirala i kako reagira na to kada je ne prepoznaju otkako je odrasla.

"Nasmijem se kad me kao ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom", zaključila je Mia.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel (Foto: AFP) +0 Angela Merkel (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Fotografije Angele Merkel kakve nismo viđali često, u slobodno vrijeme voljela je biti na plaži i planinariti s mužem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene