Kako to može?

Pogledajte kako je čovjek koji kontrolira i svoje i tuđe misli impresionirao Miju Kovačić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se nije plasirao u finale Supertalenta, Siniša Hotko itekako je ostavio dojam na publiku i žiri. Nešto o njegovu talentu od njega je pokušala saznati i Mia Kovačić u emisiji ''Backstage s Miom''.

Nastup Siniše Hotka u polufinalnoj emisiji Supertalenta stvarno je bio poseban, a i on je sam prije izlaska na pozornicu izjavio da će dotaknuti svakoga.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić Zavidno iskustvo Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja''

Naime, ovaj je Slovenac zamolio žiri da zamisli životinje i smjesti ih u koji god ambijent želi, a zatim je pogodio tko je zamislio koju životinju, to jest otkrio je da su svi pomislili na istu stvar - antilopu u Danskoj u zoološkom vrtu.

No tijekom te večeri nije to bio jedini šok koji je priuštio publici omiljenog showa, već je mali trik izveo i u emisiji ''Backstage s Miom'' na YouTube kanalu Nove TV.

O čemu je točno riječ, kao i je li Mia uspjela od Siniše doznati kako radi to što radi, saznajte u našem videu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey Halsey (Foto: Getty images) +0 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene