16 godina zabrane

Haris je svojoj Melini nešto zabranio, a sada je ona priznala što nikako ne smije učiniti zbog njega

Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Haris Džinović i Melina u braku su 16 godina, ali nitko nije znao da joj je nešto zabranio.

Haris Džinović i Melina zaljubljeni su kao prvog dana i njihov brak često se spominje kao idealan, no poznati pjevač i lijepa Zagrepčanka sada su otkrili nešto o čemu se nikada nije govorilo.

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović komu sada vjerovati? Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Naime, Haris je odlučio Melini nešto zabraniti, a ona to poštuje i drži se toga. Pjevač obožava njezinu kosu i važno mu je da ona uvijek bude ista.

Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

"Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće", rekla je Melina za srpske medije te tako otkrila zašto je njezina frizura uvijek ista.

Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene