Već bila udana

Kraljevska obitelj protiv lijepe Meghan: Hoće li stati na kraj romansi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i glumica Meghan Markle u sve su ozbiljnijoj vezi. No, nisu svi time oduševljeni. Neke informacije iz prošlosti glumice itekako smetaju kraljevskoj obitelji.

Veza između princa Harryja i glumice Meghan Markle sve je ozbiljnija. Princ je, naime, lijepu Meghan odveo na svadbu svog prijatelja iz djetinjstva, Toma Shippyja Inskipa. Glumica i princ na Karibe su doputovali odvojeno, a tamo će zajedno ostati sljedećih tjedan dana. Princ i Markle obznanili su vezu u rujnu prošle godine, no ovo je prvi put da su se pojavili zajedno na vjenčanju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Prema pisanju britanskih medija, Harry je jako sretan, no ne i kraljevska obitelj. Lijepa Meghan navodno im smeta jer je glumica, ali i jer je već bila udana. Naime, Meghan iza sebe ima propali brak s producentom Trevorom Engelsonom. Od njega se rastala 2013. godine, a brak je trajao dvije godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene