Potvrdili iz palače

Meghan Markle i princ Harry čekaju bebu, prinova stiže na proljeće!

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Twitter) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) +1 Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Australiju, nakon čega su iz palače objavili da par čeka prvo dijete.

Samo nekoliko sati nakon što su vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry stigli u svoj prvi posjet Australiji, iz kraljevske su palače na društvenim mrežama objavili da par čeka svoje prvo dijete te da prinova stiže na proljeće 2019. godine. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

''Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa presretni su što mogu objaviti da čekaju prinovu koja će na svijet stići u proljeće 2019. godine. Kraljevski par zahvaljuje na svoj potpori koja im stiže od ljudi diljem svijeta još otkako su se vjenčali u svibnju'', stoji na službenoj stranici na Twitteru.

Nagađanja o trudnoći krenula su još tijekom vikenda zbog širokog kaputa koji je Meghan nosila na vjenčanju princeze Eugenie, a glasine je dodatno potaknula odmah nakon što su sletjeli u Australiju jer je trbuh cijelo vrijeme skrivala ljubičastim fasciklima. 

Kako piše Daily Mail, Meghan je vijest o trudnoći s članovima obitelji prvo i podijelila na spomenutom vjenčanju. Već se sada pretpostavlja da će Meghan zasigurno pozvati svoju majku Doriu Ragland da joj pomogne oko brige za dijete, a izvori bliski vojvotkinji tvrde da ona i princ nemaju namjeru zaposliti dadilje.

Meghan i Harry u intervjuu uoči odlaska na australsku turneju za britanske novine izjavili su da se nadaju skorom osnivanju obitelji. 

Kraljevski će par u Australiji provesti tjedan dana, nakon čega će se uputiti prema Fidžiju, ponovno Australiji te Novom Zelandu, a u svoj se britanski dom vraćaju tek 31. listopada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene