Na različitim stranama svijeta

Meghan Markle sletjela u Kanadu, ali bez princa Harryja: Gdje je on?

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle prvi je put potpuno sama otputovala u inozemstvo.

Većini novopečenih mladenaca razdvojenost teško pada, no vojvotkinja Meghan i vojvoda Harry trenutačno se nalaze na različitim stranama svijeta i putuju jedno bez drugoga.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Za Meghan je to prvo međunarodno samostalno putovanje otkad je u braku s Harryjem. Prvo joj je odredište Toronto u Kanadi, a taj joj je grad dobro poznat s obzirom na to da je upravo tamo snimala seriju “Suits“, koja ju je proslavila diljem svijeta.

U Kanadu je doputovala letom kanadske aviokompanije, no Kensingtonska palača poslala je upozorenje kako ju tijekom puta nitko ne smije fotografirati ili joj prilaziti.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Harry će Ameriku i Kanadu posjetiti najvjerojatnije u proljeće 2019. godine, a Meghan se raduje što će ga konačno upoznati sa svime što voli u Americi. Ona će svoje slobodno vrijeme provesti s prijateljima kako bi nadoknadila propuštena druženja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ranije ovog mjeseca Harry je bez Meghan otputovao u Bocvanu, a par je česta putovanja koja ih čekaju naveo kao razlog odgađanja roditeljstva

Tijekom boravka u Americi Meghan će od oca Thomasa Marklea, koji joj u posljednje vrijeme uzrokuje brojne probleme, biti udaljena samo 240 kilometara, pa javnost očekuje nove afere i nastavak priče o kompliciranom odnosu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene