ponijele je emocije

Meghan Markle fotografi su uhvatili u trenutku koji je pokušala sakriti pod šeširom, no to joj ipak nije uspjelo

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle +15 Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Galerija

Meghan Markle snimljena je kako briše suze ispred Westminsterske opatije nakon mise zadušnice za kraljicu Elizabetu II.

Supruga princa Harryja, Meghan Markle, zaplakala je na sprovodu kraljice Elizabete II.

Fotografi su je snimili u suzama dok je gledala kako odvoze kraljičin lijes iz Westminsterske opatije nakon mise zadušnice. Tijekom emotivnog trenutka stajala je pored kraljice Camille, princeze od Walesa Kate Middleton i njezine djece, princeze Charlotte i princa Georgea, a svi ostali bili su pribrani.

Prije mise Meghan je u suzama prošetala i u procesiji iza kraljičina lijesa, uz princa Harryja, njegova oca kralja Charlesa III. i brata princa Williama.

Harry i Meghan na misi su sjedili u drugom redu, kraj princeze Beatrice i njezina supruga Eduarda Mapellija Mozzija, dok su William i Kate s djecom bili u prvom redu, u kojem su sjedili i kralj Charles sa suprugom Camillom te ostala kraljičina djeca s obiteljima.

Pri izlasku iz crkve Harry i Meghan držali su se za ruke iako su kritizirani u javnosti kada su to napravili na ranijoj misi za kraljicu.

Inače, Elizabetin sprovod bio je vrhunac najveće sigurnosne operacije koju je Ujedinjeno Kraljevstvo ikad vidjelo, nadmašujući čak i proslavu kraljičina Platinastog jubileja, kao i Olimpijske igre u Londonu 2012., a za sigurnost na ulicama brine se deset tisuća policajaca.

U Westminsterskoj opatiji okupili su se šefovi država, premijeri i predsjednici, članovi europskih kraljevskih obitelji i ključne osobe iz javnog života, poput predsjednika Joea Bidena, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, prve dame Ukrajine Olene Zelenske, a bio je tamo i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sa suprugom Sanjom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene