Što točno želi postići?

Meghan opet u pokretu: Odradila i drugi posjet bez princa, prijatelji su zabrinuti za Harryja

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle u jednom je danu posjetila dvije dobrotvorne kanadske organizacije, dok se u Velikoj Britaniji otkrivaju otkrivaju navodni pravi razlozi odlaska u Kanadu.

Nakon što je posjetila Downtown Eastside Women's Center, vojvotkinja Meghan Markle posjetila je još jednu kanadsku dobrotvornu organizaciju imena "Justice for Girls", koja se također pohvalila njezinim dolaskom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Tamo je s njihovim članicama razgovarala o klimatskim promjenama i pravima tamošnjeg domorodačkog naroda. Naime, prema podacima s web-stranica, organizacija se vodi mišlju da se hitna pitanja ljudskih prava nedovoljno dotiču mladih djevojaka, naročito onih iz domorodačkih plemena.

Jedna od njihovih voditeljica Zoe Craig-Sparrow za Daily Mail izjavila je kako su bili počašćeni Meghaninim posjetom.

"Vojvotkinja se sastala s našim voditeljima, kao i svim predstavnicima odbora i voditeljima osoblja. Razgovarali smo sat i pol o našem radu i pravima tinejdžerica koje žive u siromaštvu. Bili smo počašćeni time što nas je odabrala za razgovor i što je zainteresirana za ono čime se bavimo", izjavila je Zoe.

U međuvremenu je anonimni izvor za magazin People rekao da su se Meghan i Harry morali povući sa službenih dužnosti zbog navodne "loše krvi u obitelji". Tvrdi i da je takva odluka bila neizbježna jer su se osjećali sve više izopćenima te da se Meghan osjećala povrijeđeno zbog negativnih napisa u medijima, za što je pronalazila razlog u tome što nije Britanka bijele puti.

Dok Meghan trenutačno boravi sa sinom Archiejem u Kanadi, Harry će se još neko vrijeme zadržati u Velikoj Britaniji kako bi sredio detalje u vezi s odricanjem od kraljevskih dužnosti, a jučer se nakon svega prvi put oglasio na društvenim mrežama, i to kako bi najavio nove igre Invictus.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene