Ups!

Dok je grlila Meghan Markle, Beyonce umalo poispadale raskošne obline iz izazovne haljine

Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i Beyonce srdačno su se izgrlile i popričale o roditeljstvu na premijeri filma ''Kralj lavova'' u Londonu.

Meghan Markle i princ Harry u nedjelju su se na premijeri filma ''Kralj lavova'' susreli s beyonce i Jay Z-jem.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Pjevačica i vojvotkinja od Sussexa srdačno su se izgrlile, ali i izmijenile pokoji roditeljski savjet. Kako strani mediji pišu, Beyonce je Meghan rekla kako je njihov Archie prekrasan, ali joj je i savjetovala da ona i suprug Harry uvijek pronađu vremena za sebe.

Dok je Meghan za tu prigodu odjenula crnu haljinu, Beyonce je pažnju plijenila u zlatnoj, poprilično otvorenoj i dekoltiranoj.

Mnogi komentiraju da je to jedna od njezinih najhrabrijih odjevnih kombinacija s obzirom na to da je haljina imala i visok prorez, a obline su joj umalo poispadale dok se grlila s Meghan.

Vojvotkinja je sina rodila u svibnju, a protekli tjedan pratila je i Wimbledon. Prvi put u društvu prijatelja, a onda u društvu Kate Middleton.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) +9 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Celebrity Bijela haljina ove manekenke ostavila je malo toga mašti: Ispod nje nije bilo donjeg rublja...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene