privukle pozornost

Zanimljivo događanje: Glumice bez grudnjaka u hrabrim kombinacijama promovirale filmove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katherine Waterston i Maja Ostaszewska glume u filmovima koji se prikazuju na 77. Venecijanskom filmskom festivalu dok je Matilde Gioli došla kao gost.

Kao i svake godine puno je glumaca pohrlilo na Venecijanski filmski festival, a to je jedno od rijetkih događanja koje nije odgođeno zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo showbuzz Prozirno je 'IN' Prozirne haljine prikovale poglede na prvi venecijanski crveni tepih!

Posebnu pozornost su privukle glumice koje su se istaknule u modnim kombinacijama koje su otkrivale da ne nose grudnjak. Katherine Waterston (40), koja glumi u filmu "The World to Come", viđena je kako pozira fotografu na plaži u Veneciji u žutoj, dugoj haljini. Kada se okrenula u stranu, nazirala joj se dojka. 

Maja Ostaszewska (48) i Matilde Gioli (31) su privukle pažnju na crvenom tepihu prije prikazivanja filmova na 77. Venecijanskom festivalu. Maja je stigla na promociju poljske drame "Never gonna snow again", u kojoj ima ulogu, u bijelom kombinezonu koji je uskladila sa sakoom iste boje. Pritom je imala duboki dekolte koji je dosta otkrivao njezine grudi. 

Matilde se tek prošetala crvenim tepihom jer nije imala nikakav filmski angažman, no napravila je to u stilu. Naime, nosila je kombinezon čiji su gornji dio bile dvije uske trake koje su držale njene grudi, a tkanina je bila prozirna, pa su joj se nazirale bradavice. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene