Matej Veličanstveni!

Ovaj je dječak pravi uzor i primjer da svatko treba slijediti svoj san i prihvatiti svaku razliku!

Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 8 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 9 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 6 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 5 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 4 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 3 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 1 Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) +0 Matej Mateković (Foto: Nova TV) Galerija

Matej Mateković nastupio je posljednji u šestoj emisiji showa Supertalent i zasluženo dobio zlatni gumb.

Matej Mateković 8-godišnji je dječak koji je potaknut nastupima natjecatelja s hula-hupom u prošlim sezonama Supertalenta došao pokazati što on zna raditi s njime. Matej, koji je sebi kao umjetničko nadjenuo ime Matej Veličanstveni, poželio je pokazati da je hula-hup ''cool'' te da se time mogu baviti i dječaci.

Pogledaj i ovo In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 6 Uskoro na TV! Točke koje će izazvati reakciju kakvu ne očekujete: Žiri Supertalenta otkriva što se sprema u novoj sezoni hit-showa!

''On je primjer drugoj djeci da se razlike ne osjećaju, da treba prihvatiti svaku razliku i da je to sve isto. Ja se nadam da će Matej biti uzor i primjer za tako nešto'', rekla je njegova majka Lidija prije njegova nastupa. 

Matej je itekako dokazao da mu vrtnja hula-hupom ide odlično.

''Ja sam vidjela plesačice na hula-hupu duplo trostruko starije od tebe, ali nisu ti bile ni do gležnja'', rekla mu je Martina poslije njegova nastupa.

''Ti se toliko veseliš tome i uživaš, imaš talent koji je fantastičan i nastup je bio bombon'', nahvalio je Janko Mateja.

''Bio si božanstven i veličanstven'', komplimentima se pridružila i Maja.

Davor se samo složio sa svojim kolegama iz žirija.

''Bio si mi super, zanimljiv, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno, vidi se da imaš sve posloženo, s pravom si rekao svoj nadimak'', zaključio je.

Trebalo je na kraju i glasati, ali to ovaj put nije bilo potrebno. Naime, Frano i Igor iskoristili su svoju mogućnost da pristisnu zlatni gumb jer svatko treba slijediti svoj san, baš kao i Matej.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene