emotivno o svemu

Massimo progovorio o najtežem razdoblju svog života, otkrio je i pretužan razlog rastave njegovih roditelja

Massimo (FOTO: Walter) Massimo (FOTO: Walter) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo (FOTO: Walter) Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Massimo (Foto: IN Magazin) +0 Massimo Savić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Massimo Savić osvrnuo se na ljubavnu priču svojih roditelja, a progovorio je i o vremenu Domovinskog rata.

Jedan od naših najpopularnijih pjevača, Massimo Savić, u intervjuu za TV Pink je progovorio o najtežim trenucima u svom životu. Ispričao je i sve o ljubavnoj priči svojih roditelja.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb ''Zauvijek najbolji'' Nova dirljiva objava na Massimovim društvenim mrežama tjera suze na oči: ''Ako je netko ostavio trag, to je definitivno on… I zaslužuje sve nagrade''

Massimovi majka i otac upoznali su se kada je on još bio slijep, prije nego što je otišao na operaciju. Nakon operacije vid mu se vratio. 

"Rekao je mojoj majci - 'Mogu li ja vas posjetiti kada progledam pa da se vjenčamo?", kaže Massimo. Pjevač ističe da ih je rastavila bolest. Naime, nakon što su mu liječnici dijagnosticirali leukemiju uplašio se i otišao.

Savić kaže kako jedno vrijeme nisu ni znali gdje je njegov otac, a kasnije su otkrili kako živi s nekom ženom koja također umire od raka.

"Strašno ga je pogodila ta bolest, mene također. Svaki put za moj rođendan slao mi je poklone limuzinom", priča pjevač.

Njegov otac preminuo je kada je on imao tek šest godina, a kasnije je preko njegovih prijatelja saznao sve o ocu.

Osvrnuo se i na period Domovinskog rata, za koji kaže da je na njega ostavio vrlo dubok utisak. "Rat me naučio da ne dajem povjerenje tek tako i da čuvam svoj mali krug velikih ljudi, to su oni što mi stanu u zagrljaj: kći, žena i pas", ispričao je.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene