Massimo Savić osvrnuo se na ljubavnu priču svojih roditelja, a progovorio je i o vremenu Domovinskog rata.

Galerija Massimo Savić Massimo Savić Massimo (FOTO: Walter) +6 Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Jedan od naših najpopularnijih pjevača, Massimo Savić, u intervjuu za TV Pink je progovorio o najtežim trenucima u svom životu. Ispričao je i sve o ljubavnoj priči svojih roditelja.

Vezani članci Massimo - Virtualni koncert - 6 Massimo priprema presedan na sceni, otkriva čime ga je osvojio kćerin partner i što mu je ove godine bilo najteže Marko Braić - 2 Poslije sjajne transformacije oglasio se i Massimo, pogledajte kako je reagirao - riječi je pomno birao!

Massimovi majka i otac upoznali su se kada je on još bio slijep, prije nego što je otišao na operaciju. Nakon operacije vid mu se vratio. 

"Rekao je mojoj majci - 'Mogu li ja vas posjetiti kada progledam pa da se vjenčamo?", kaže Massimo. Pjevač ističe da ih je rastavila bolest. Naime, nakon što su mu liječnici dijagnosticirali leukemiju uplašio se i otišao.

Savić kaže kako jedno vrijeme nisu ni znali gdje je njegov otac, a kasnije su otkrili kako živi s nekom ženom koja također umire od raka.

"Strašno ga je pogodila ta bolest, mene također. Svaki put za moj rođendan slao mi je poklone limuzinom", priča pjevač.

Njegov otac preminuo je kada je on imao tek šest godina, a kasnije je preko njegovih prijatelja saznao sve o ocu.

Osvrnuo se i na period Domovinskog rata, za koji kaže da je na njega ostavio vrlo dubok utisak. "Rat me naučio da ne dajem povjerenje tek tako i da čuvam svoj mali krug velikih ljudi, to su oni što mi stanu u zagrljaj: kći, žena i pas", ispričao je.

Uhvaćena taman u trenutku kad joj je vjetar podigao mini haljinu u zrak, a problem joj je stvarao i krivi izbor obuće Tamara Francesconi Tamara Francesconi Tamara Francesconi +16 Tamara Francesconi - 1

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila! Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +15 Lourdes Leon

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju