Mamina preslika

Marko Ciboci podijelio rijetke fotografije sa svojom majkom na poseban dan: ''Mom zmaju želim sve najbolje''

Marko Ciboci s majkom - 3 Marko Ciboci s majkom - 3 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci s majkom - 4 Marko Ciboci s majkom - 2 Marko Ciboci s majkom - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci - 9 Marko Ciboci - 7 +13 Marko Ciboci - 8 Galerija

Marko Ciboci pokazao je svoju majku i zaželio joj sve najbolje za njen rođendan!

Član žirija ''Plesa sa zvijezdama'' i profesionalni plesač Marko Ciboci po prvi je put pokazao svoju majku, a razlog je zaista poseban.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Proslavio rođendan! Ciboci pokazao kakvo ga je iznenađenje dočekalo dok je ležao u krevetu, nije ni primijetio da ga netko snima!

Povodom njenog rođendana, Ciboci je objavio tri njihove zajedničke fotografije sa svojim pratiteljima na Instagramu te svojoj majci poželio sve najbolje.

''Mogao bih napisati milijun stvari, ali reći ću samo ovo: Sretan rođendan mom zmaju i želim ti ih još puno!'', pisalo je u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Njegovi pratitelji čestitali su rođendan majci kojoj nije otkrio ime u komentarima, a na fotografijama je vidljivo da je Marka njegova majka iz publike vjerno pratila i u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama''.

Da se primijetiti da Marko i jako liči na svoju majku, a teško je ne zamijetiti od koga je naslijedio modre plave oči. 

Iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznat, a šira publika upoznala ga je tek u "Plesu sa zvijezdama".

Evo kako će on pamtiti cijelo iskustvo.

"Ples sa zvijezdama 2022. - što reći?! Preplavljen sam emocijama i zahvalnošću što sam dobio priliku biti dio ovog prekrasnog projekta. Pozitivna energija i kreativnost bili su apsolutno izvanredni u cijelom projektu. Imao sam priliku upoznati mnoge lijepe duše i divne ljude, od osiguranja do glavnog ureda", napisao je Marko nakon završetka showa na Instagramu.
Cibocija su prozvali najstrožim članom žirija, a on se oglasio i na taj komentar.

"Znam da sam bio muka, ali netko je to morao biti. Podijelimo ovu pozitivnu energiju s drugima, ali prije svega plešite i budite sretni", poručio je.

Na svom Instagramu 41-godišnjak se često pohvali i svojom isklesanom figurom za koju vjerno radi, a mnogi bi mu na liniji mogli pozavidjeti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene