NAJLJEPŠI POKLON

FATALNA GLUMICA Slavlje u blaženom stanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna Francuskinja danas slavi svoj 41. rođendan.

Marion Cotillard danas slavi svoj 41. rođendan. Glumica je to zbog koje se u zadnje vrijeme digla neviđena prašina. Nažalost, ne zbog njezine glume, već zbog navodne afere s holivudskim ljepotanom Bradom Pittom. Fatalna se glumica na društvenim mrežama izjasnila kao ni kriva ni dužna, a nemilosrdni medijski napisi rasrdili su i njezinog supruga. On je baš kao i lijepa Marion jednostavno morao na Instagramu reći cijelom svijetu da ih puste na miru, a kako kaže u Marion nije nijednog trenutka posumnjao.

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!

Da je riječ o velikoj ljubavi, sretnom i zaljubljenom paru, svjedoči i njihovo buduće dijete. Glumica je, naime, otkrila da je u blaženom stanju, a sretnu vijest javno podijelila putem društvenih mreža. Sjajnu glumicu Marion pamtimo po ulozi Edith Piaf, a sigurni smo da će zaigrati u još brojnim filmovima i pokazati da se sjajno snalazi i u ostalim ulogama. Naravno, nakon što se odluči iz mirnog i sretnog obiteljskog okruženja vratiti pod svjetla reflektora. No danas je njezin dan. Valjda joj rođendan nisu poremetili brojni nedavni naslovi u medijima.

 

A photo posted by @marioncotillard on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene