''Stvarno si ludilo!''

Šuput uvjerena da je pronašla pobjednika još jednog našeg hit-showa: ''Nema šanse da bi netko bio bolji od tebe!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Zovko, Supertalent - 1 Mario Zovko, Supertalent - 2 Mario Zovko, Supertalent - 3 Mario Zovko, Supertalent - 4 Mario Zovko, Supertalent - 5 Mario Zovko, Supertalent - 6 Mario Zovko - 6 Mario Zovko - 5 Mario Zovko - 3 Mario Zovko - 2 +7 Mario Zovko - 1 Galerija

Mario Zovko je u showu Supertalent pokazao zavidno umijeće imitiranja vokala pjevača iz Hrvatske i naše regije te osvojio publiku i žiri.

Mario Zovko iz Mostara je magistar informatike, radi u struci, a u Supertalent je došao pokazati pomalo zavidno umijeće kojim se ne može pohvaliti svatko i koje zapravo nitko nije očekivao. Tako se predstavio pred audicijsku emisiju kad je oduševio žiri, a ovaj put mu je to opet uspjelo i to u još boljem svjetlu nego prošli put. 

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Mario je naime pravi majstor u oponašanju najpoznatijih pjevača iz Hrvatske i regije, a bez problema skida vokale Željka Bebeka, Alke Vuice, Vice Vukova, Arsena Dedića, Massima, Tončija Huljića, Josipe Lisac i Dražena Žerića Žere što je pokazao žiriju i publici.

''Meni se ovo svidjelo, a vokalno mi je bilo i više nego zanimljivo gledati'', kaže Martina.

''Mario, mi smo i prvi put bili oduševljeni, a i ovaj put je ovo bio scenografski vremeplov koji je bio gušt slušati'', zaključio Davor.

''Ti si toliko, suludo talentiran, baš sam se fokusirala na svaki tvoj vokal, nevjerojatan si. Mislim da bi ti bio pobjednik u našoj emsijji ''Tvoje lice zvuči poznato'' jer nema šanse da bi netko bio bolji od tebe. Meni si stvarno pretalentiran. Stvarno si ludilo'', rekla je Maja.

A evo kako se Mario predstavio žiriju na audicji: 

''Znate što kažu, najgore je pričati o sebi, ja često kažem da je najbolje da ljudi koji vas tek trebaju upoznati oni najbolje govore o vama. Najjača podrška je moja supruga, svaki moj korak koji napravim ona je tu. Upoznali smo se putem Facebooka, slučajno sam naletio na nju i njezinu fotografiju, i znate kako ide lajk po lajk. U biti ona se meni javila, ja sam poslao zahtjev za prijateljstvo, ja sam rekao bit ćeš moja ili Božja. Ovo će mi na neki način biti prvi nastup po tom pitanju, trema je prisutna, ali jedva čekam. Došao sam iznenaditi žiri publiku i samog sebe'', najavio je Mario uoči svog nastupa.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 +31 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput je uspjela nadmašiti outfit iz prve emisije uživo! Frizura će vam se sigurno svidjeti, a hoće li i ukras na glavi?

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 +31 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput je uspjela nadmašiti outfit iz prve emisije uživo! Frizura će vam se sigurno svidjeti, a hoće li i ukras na glavi?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene