sretno zaljubljen

Stoka priznao da ljubi: "Zajedno smo već pola godine"

Marin Ivanović Stoka (FOTO: Pixsell) Marin Ivanović Stoka (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marin Ivanović Stoka (FOTO: Pixsell) Galerija

Reper Marin Ivanović Stoka nakon burnog životnog perioda pronašao je svoju novu sreću u ljubavi.

Buran život za njega je prošlost. Marin Ivanović Stoka nakon izlaska iz komune spas je pronašao u vjeri. Bog mu je, kako kaže, glavna inspiracija za stihove kojima mlade nastoji podučavati o štetnim posljedicama droge. No u proteklo vrijeme inspiraciju Marin dobiva i od nove djevojke. Nekadašnji zločesti dečko hip-hopa ponovno ljubi, a to je i sam potvrdio.

Pogledaj i ovo Jedan korak ''Jedan korak'' Poznati hrvatski glazbenici jednom pjesmom podižu svijest o važnosti edukacije o sigurnosti u prometu!

"Sve ide u željenom smjeru. Smatram da Bog vrati stostruko ako radiš dobro. Vidim to svaki dan, u zdravlju mojih roditelja i mene, a i u svojoj predivnoj curi. Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste, i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu", otkrio je Marin za Story.

O novoj djevojci nije htio otkriti previše detalja jer se ona ne želi eksponirati. Ipak, ne krije koliko je sretan. "Velika mi je potpora i velika kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo", izjavio je Stoka koji će nadolazeće blagdane provesti upravo u društvu obitelji, ali i nove djevojke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene