Jedna od najljepših

Slavna glumica toliko je lijepa da i bez šminke izgleda fantastično, ni tragovi umora ne kvare dojam

Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Margot Robbie posljednjih je mjeseci radila na čak tri filma, a za ostvarenje u "One su bombe" dobila je drugu nominaciju za Oscara.

Australska glumica Margot Robbie posljednjih dana ima pune ruke posla.

Pogledaj i ovo Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Omiljeni duo Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina

Plavokosa ljepotica viđena je tijekom odlaska iz kuće u zračnu luku, a još je jednom dokazala kako i bez trunke šminke izgleda fantastično.

Ipak, glumici su se na licu vidjeli tragovi umora, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je posljednjih mjeseci bila zaokupljena snimanjem hitova kao što su "Bilo jednom... u Hollywoodu", "One su bombe" i "Birds of Prey: I emancipacija famozne Harley Quinn", a zaradila je još jednu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar.

Tako će se na 92. dodjeli, koja nas očekuje 9. veljače, 29-godišnja glumica pokušati izboriti za prvi zlatni kipić u karijeri u kategoriji najbolje sporedne glumice za ostvarenje u filmu "One su bombe".

Podsjetimo, Margot je za istu nagradu bila nominirana i 2018. godine, ali u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu "Ja, Tonya". Ipak, tada je trijumfirala Frances McDormand za vrhunsko ostvarenje u filmu "Tri plakata izvan grada".

Nova godina, nova šansa... Sretno!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) +1 Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Koga ona zavarava: Demantira sve plastične operacije, ali ova fotografija dokazuje baš suprotno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene